Een webshop

Dus je hebt een fysieke winkel, maar nog geen webshop? Of misschien maak je wel handgemaakte producten en wil je deze graag op een eigen plekje verkopen, in plaats van bijvoorbeeld op Marktplaats.

Dan is een webshop een handige uitkomst. Compleet in eigen huisstijl en natuurlijk volgens eigen voorwaarden, en zonder dat daar een derde partij een percentage van de omzet pakt.

Laat ons je webshop bouwen, voor een vriendelijke prijs.

wat we doen

We ontwikkelen webshops volledig naar jouw wensen en eisen. Wil je met WooCommerce of Shopify werken? Dat kunnen wij voor je klaarzetten. Of wil je Facebook en Instagram Shopping een kans geven? Wij zijn er voor vrijblijvend advies.

Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • verkopen van producten, diensten of abonnementen via jouw website.
  • Aanbieden van downloads tegen betaling (bijvoorbeeld ebooks of afbeeldingen)
  • boekingssysteem (met bijvoorbeeld aanbetaling vooraf)
  • Betalingen ontvangen met iDeal, creditcard, Paypal of Crypto

Heb je een speciale wens voor jouw webshop? Laat het ons dan vooral weten – de mogelijkheden zijn onbeperkt.

de voordelen

De voordelen van een eigen webshop zijn oneindig. Je houdt de controle (en dus de omzet) in eigen hand. Geen derde partij die een commissie rekent op jouw verkopen en de voorwaarden bepaald. Een webshop in eigen huisstijl komt vertrouwder over op jouw klanten . Daarnaast kun je nu klanten bereiken die niet om de hoek wonen.

Dus, verhoog de omzet door online jouw producten en/of diensten te verkopen en trek nieuwe klanten aan.

jouw expert in webshops

Naast het ontwikkelen van websites heeft Nick ruime ervaring met het ontwikkelen van webshops binnen het Woocommerce framework - het meest geschikte e-commerce platform voor het MKB. Benieuw naar hoe het werkt? Laat het ons dan weten.
Nick Blauw
Marketeer & Webdesigner - Blueagency

Benieuwd naar onze andere diensten?